C

Rezerva o camera

Mary Lou, o experienta placuta in Alba Iulia!

decembrie 11, 2014

Restaurant Brothers

82_2_20141114132833

În interior, proprietarul s-a gândit detaliat la fiecare aspect, la atmosferă, la decor şi design, dar cel mai important la calitatea preparatelor culinare -pentru cele mai exigente gusturi. Lumini estompate, melodii nostalgice creează ritmul de fundal pentru o experiență elegantă culinară; mesele din lemn și banchetele de catifea asigură confortul oaspeţilor noştrii.
Bucătăria noastră se bazează pe inovație și tradiție, noi feluri de mâncare, cu un accent pe arome internaționale și o atenție deosebită pentru prezentarea și decorarea fiecarui fel de mancare în parte, ca un cadou estetic de bun gust. Meniul este divizat pe ingredientele principale: carne, paste și orez ,legume, pește, astfel invitatul nostru este liber să aleagă ce preferă.
Brothers servește, de asemenea, pe terasa sa minunată, oferind o ambianță şic şi confortabilă, în conformitate cu eleganţa din interior.
În esență, este un resturant relaxant, clasic, elegant, pentru conversaţii, unde membrii familiei și prietenii pot fi împreună și unde îndrăgostiţii pot avea o întâlnire romantică ,un loc fantastic pentru toţi cei care doresc să serveasca masa într-un loc intim şi relaxant.

Orar: Luni – Vineri: 7:30 am-11:45 pm
Sambata: 9:00 am-11:45 pm
Duminica: 11:00 am-11:45 pm

Adresa: Str. Frederic Mistral, nr. 3, Alba iulia

Telefon: +40 747 515 885

Website: https://www.facebook.com/RestaurantulBrothers