C

MARY LOU CAZARE IN ALBA IULIA

Locul perfect de cazare

decembrie 7, 2015

MARY LOU CAZARE IN ALBA IULIA

Vreți să descoperiți istoria unui oraș care are în spatele său o tradiție de două milenii? Fostă capitală a Daciei romane și a Principatului Transilvaniei, dar și locul unde s-a hotărât Unirea Transilvaniei cu România, la 1 Decembrie 1918, acum Cealaltă Capitală a României, Alba Iulia este un astfel de oraș cu istorie bimilenară.

Cum nu este suficientă o zi să-i descoperiți istoria și să aflați poveștile locurilor și oamenilor celebri care au călcat pe aici, noi, cei de la Pensiunea Mary Lou, venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de cazare. La noi găsiți liniștea specifică zonei rezidențiale a Cetății Alba Carolina, dar și ospitalitatea și profesionalismul echipei „Mary Lou“, când vine vorba de serviciile oferite. De la noi ajungeți, pe jos, în doar 15 minute, în zona istorică a orașului, în perimetrul fortificației, a cărei piatră de temelie s-a pus în urmă cu 300 de ani.

Mary Lou a fost renovată în ianuarie 2015. Amenajată elegant, cu bun gust, Pensiunea dispune de 24 de locuri de cazare.

Vă puteți începe ziua cu un mic dejun variat și gustos, după care să vă relaxați pe terasă sau în salonul pentru servirea micului dejun. Echipa de la Mary Lou vă ajută și cu informații și idei de petrecere a timpului liber.

Pe tot parcurul șederii dumneavoastră la noi, veți avea acces gratuit la internet.

Și mașina dumneavoastră este în siguranță, în parcarea proprie a Pensiunii, supravegheată permanent.

Întrucât vrem să respectăm fiecare client, nu este permis fumatul în interiorul unității, decât în spațiul special amenajat din exterior.